CSODASZARVAS VENDÉGHÁZ

...ahol minden álom valóság

Mire alkalmas a Vendégház


Kikapcsolódásra, a szabadidő eltöltésére, kirándulásra, túrázásra, vadászatra, valamint ugyanezekkel a célokkal üzleti vállalkozásra is kiválóan alkalmas
a Zselic nyugodt környezetében elhelyezkedő

CSODASZARVAS PANZIÓ.

 

Panzió

A CSODASZARVAS impozáns épülete, valamint az azt körül ölelő csodálatos őspark jelenleg is panzióként üzemel, így erre a célra azonnal működtethető. Nyugodt környezetben különleges hangulatot áraszt. Kényelmes, ízlésesen, egyedileg tervezett, és csak természetes anyagokból készített  bútorokkal berendezett szobákkal várja a kikapcsolódásra, pihenésre vágyó vendégeket, túristákat. Külön köszönet illeti a ház belső tervezőjét, Czinege Boglárkát, aki a bútorokat is tervezte.
(A Csodaszarvast jelenleg bérlő üzemelteti. Ebben a formában is kifizetődő vállalkozés, így megvásárlásával, saját tulajdonként mégtöbb profitot hoz.)

Vadászház

Vadászházként történő hasznosítás esetén érdemes tudni, hogy az erdészet 9000 hektáros vadászterületen folytat nagyvadgazdálkodást. Valamennyi hazánkban vadászható nagyvad megtalálható itt. Szarvasból és vaddisznóból átlagosan 200, őzből 150, dámból és muflonból 10-15 állat kerül évente terítékre. Legjelentősebb a gímszarvas vadászata, hiszen a zselici szarvas világhírű, szinte minden évben ejtenek néhány aranyérmes trófeájú példányt.

Kúria

A szakirodalomban a most már magyarosan írt kúria szóval jelölik azt az épülettípust, amelyet nemesi lakóházak, udvarházak, úrilakok képviselnek. Ennek megfelelően a Csodaszarvas kiválóan alkalmas családi pihenőhelynek, illetve baráti társasságok összejöveleinek is helyet adhat. Vállalati tulajdonban a kulcsemberek kikapcsolódása mellett kifejezetten alkalmas a kiemelt ügyfelek fogadására, exklúziv tárgyalások lebonyolítására, illetve az külföldi partnerekkel érkező családtagok elszállásolására.

Egészségcentrum

A nyugodt környezet, a tiszta levegő és az egyéb környezeti adottságok mind segítik a gyógyulást. Mindezek mellett érdemes figyelembe venni például a fogturizmust, amelyben Magyarország immár világelső lett. Tavaly a fogászati kezelésre érkező 13-16 milliárd forint forgalmat hoztak a kapcsolódó szektorokban, így például a szállodai, és vendéglátó-iparban. Bár a 70 ezer turista az összes beutazó számához képest nem tűnik soknak, fontos megjegyezni, hogy az orvosi kezelésre érkező külföldiek kiemelkedően hosszú ideig maradnak Magyarországon: az átlagos fogászati turista minimum 5-8 vendégéjszakát tölt el Magyarországon, de ez az időtartam a fogászati kezelés bonyolultságától függően akár 2 hét is lehet. Ráadásul egyre többen érkeznek kísérővel, családdal, így jelenleg hozzávetőlegesen 600-800 ezer vendégéjszaka köthető a szektorhoz.
(Világgazdaság, 2012. 05. 29.)

Életmód panzió

Az utóbbi, és még inkbb az előttünk álló évek egyik vezető trendje az életmód megfelelő kézben tartása, A Csodaszarvas erre a célra is nagyszerű választás. Az idilli környezet, a ház és környéke tökéletesen alkalmas családi rendezvények, spirituális elvonulások, csoporttréningek, valamint jóga, kung-fu, vagy egyéb táborok rendezésére. A nyugalom azoknak is segít, akik nem mindig kiegyensúlyozottak, magabiztosak, optimisták, jó kedélyűek, életerősek, kicsit teltek, fáradékonyak, ingerlékenyek, rosszul étkeznek. Ezekre, illetve más életmód elvekre alapozva rendkívül jól jövedelmező válalkozás működtethető.

Luxus idősek otthona

Nagy üzleti lehetőségek rejlenek az egyre jobban terjedő idősotthon-beruházásokban. A kereslettel egyelőre nem bír a kínálat, így nem csoda, ha egy lakóhely ára az új lakásokéval egyezik meg. Magyarországon a nyugdíjasok aránya a demográfiai előrejelzések szerint nőni fog a jövőben is, méghozzá minden eddiginél dinamikusabban. Így a jelenlegi trendek szerint a potenciális kereslet is nőni fog az idősek gondozását érintő szolgáltatásokra, ami csak a kínálat állandó bővítésével lesz majd kielégíthető. A Csodaszarvas erre is kiválóan alkalmas, hiszen nagyon szép természeti környezetben helyezkedik el. A terület klimatikus viszonyai és földrajzi fekvése megannyi lehetőséget teremtenek a lakók számára a kikapcsolódásra.